Mötesplats Social Innovation arrangerar två heldagskonferenser i Luleå

Konferenser Luleå
I höst arrangerar Mötesplats Social Innovation, vid Malmö universitet, Luleå tekniska universitet och Umeå universitet, två heldagskonferenser om social innovation i anslutning till varandra i Luleå.

Hur skulle framtidens arbetsmarknad och arbetsliv kunna se ut? Hur kan vi föreställa oss och samskapa ett mer inkluderande arbetsliv? Vilka socialt innovativa lösningar och goda exempel finns? Detta är frågor som kommer lyftas under konferensen Innovativa lösningar för ett inkluderande arbetsliv. Den andra upplagan av konferensen går i år av stapeln 23 oktober.

Det blir inspirationsföredrag, trendspaningar och tid för nätverkande. I de parallella interaktiva sessionerna presenteras det senaste inom forskningen på området och olika lärdomar från projekten och kompetenscentrets arbete samtidigt som deltagare får bidra med sin kompetens.

Konferensen är en del av Mötesplats Social Innovations, vid Malmö universitets, arbete som Nationellt kompetenscenter för social innovation i Europeiska socialfonden (ESF+) som genomförs i samarbete med Nationella nätverket för samordningsförbund (NNS) och Partnerskapet för social innovation i Region Örebro Län, medfinansierat av Europeiska unionen.

Eftersom årets konferens hålls i Luleå arrangeras den i anslutning till Social Innovation i Norr, en av Sveriges största mötesplatser för social innovation. Årets tema för Social Innovation i Norr är hur vi genom sociala innovativa lösningar kan skapa hållbara lokalsamhällen i den industriella omställningen i norra Sverige.

Social Innovation i Norr arrangeras av MSI-noderna vid Umeå universitet och Luleå tekniska universitet i samarbete med Coompanion Norrbotten och Coompanion Västerbotten och möjliggörs genom stöd från Luleå kommun, Umeå kommun och Skellefteå kommun.

Tid: 23 och 24 oktober
Plats: Kulturens hus i Luleå

Konferenserna är kostnadsfria men anmälan krävs.

Läs mer om och anmäl dig till Innovativa lösningar för ett inkluderande arbetsliv

Läs mer och anmäl dig till Social Innovation i Norr

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.