Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Re-Imaginatorium 1: Samskapande Malmö 2040

8 december 2023 kl 09:0016:00

Samskapande Malmö 2040
Hur kan det samskapade Malmö se ut i framtiden? Vilka konkreta steg skulle kunna påskynda utvecklingen?

Mycket har hänt och mycket händer kring samskapande processer i Malmö. Medborgare, civilsamhälle, offentlig- och privat sektor samt universitetet försöker på flera sätt lösa olika samhällsutmaningar, skapa sociala innovationer, och bidra till en mer hållbar samhällsutveckling.

Malmö universitet ingår i Europauniversitetsalliansen UNIC och kommer att utveckla ett UNIC Centre for City Futures. Syftet är att bygga allianser för urban och hållbar samhällsutveckling. Centret ska tillsammans med olika aktörer identifiera stadens samhällsutmaningar genom participatorisk forskning och lärande i staden.

Ett första steg är att tillsammans med er bättre förstå de samskapande processerna i staden och lära oss av kraften i utvecklingen. Vi bjuder därför nu in brett, alla er som arbetar med samhällsutmaningar och samskapande processer inom näringsliv, offentlig sektor, civilsamhället och akademin, till en dag av gemensamt utforskande och samskapande – ett Re-Imaginatorium för att samskapa Malmö 2040.

Under dagen kommer vi få lyssna till olika inspirerande initiativ och tillsammans diskutera vad vi kan lära från historiska och pågående processer. Men framför allt vill vi rikta fokus på framtiden och vägen framåt.

Varmt välkommen till ett evenemang där vi tillsammans utforskar staden och samskapar framtidens Malmö!

När: 8 december, kl. 9:00-16:00
Var: Media Evolution, Stora Varvsgatan 6a
Hur: Arrangemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på lunch. Anmäl dig senast den 25 november. Begränsat antal platser.

Evenemanget är ett samarrangemang mellan Malmö universitet genom UNIC Centre for City Futures, Mötesplats Social Innovation och Collaborative Future-Making, Malmöakademin, Malmö Ideella och Media Evolution.

 

ANMÄL DIG HÄR

Detaljer

Datum:
8 december 2023
Tid:
09:00–16:00
Webbplats:
https://samskapande-malmo.confetti.events/

Arrangör

Malmö universitet genom UNIC Centre for City Futures, Mötesplats Social Innovation och Collaborative Future-Making, Malmöakademin, Malmö Ideella och Media Evolution.

Plats

Media Evolution, Stora varvsgatan 6a, Malmö
Stora varvsgatan 6a
Malmö,
+ Google Map