Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nationell forskarträff om social innovation

5 maj 2023 kl 09:0010:30

Gratis
Nationell forskarträff om social innovation

Mötesplats Social Innovation bjuder in till en digital träff för forskare i Sverige som studerar nytänkande sätt att möta samhällsutmaningar, fredagen den 5 maj kl. 09:00-10:30.

Vill du lära känna fler som, liksom dig, forskar om social innovation och nytänkande sätt att tackla aktuella samhällsutmaningar? Är du även nyfiken på vilka insatser som görs av Mötesplats Social Innovation (MSI) för att stötta kunskapsutbyte och samverkan inom området?

MSI är en nationell kunskaps- och samverkansplattform för social innovation i Sverige, med regionala noder vid Luleå tekniska universitet, Umeå universitet, Örebro universitet, Jönköping University och Malmö universitet.

Träffen riktar sig till dig som är forskare och som studerar nytänkande sätt att möta samhällsutmaningar. Vid träffen får du ta del av aktuell forskning och stödinsatser från MSI:s nationella och regionala noder. Du får även chans att berätta vad du och ditt lärosäte gör inom området, samt diskutera behov av fortsatt kunskapsutbyte och samarbete.

MSI:s ambition är att detta ska lägga grunden för fortsatta forskarträffar i digitalt och fysiskt format.

Varmt välkommen att delta!

ANMÄL DIG HÄR

Detaljer

Datum:
5 maj 2023
Tid:
09:00–10:30
Pris:
Gratis
Webbplats:
https://forskartraff-social-innovation.confetti.events/

Plats

Digitalt i Zoom

Arrangör

Mötesplats Social Innovation