Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Social Innovation I Norr

7 oktober 2020

Vårt samhälle står inför stora samhällsutmaningar, inte minst sociala, som vi tillsammans behöver samarbeta för att hitta nya lösningar på. Social Innovation i Norr är den årliga konferensen som lyfter goda exempel på sociala innovationer från Västerbotten och Norrbotten och skapar mötesplatser för att vi ska lära oss av varandra och möjliggöra social hållbarhet. Social Innovation i Norr alternerar mellan Norrbotten och Västerbotten.

Ärets tema är social innovation för barn och unga 

Under dagen får du möjlighet att utbyta erfarenheter och lära dig mer om nytänkande verksamheter, metoder, tjänster med mer som bidrar till ett socialt hållbart samhälle samt ta del av forskning som anknyter till ämnet. Konferensen vänder sig till alla intresserade inom civilsamhälle, myndigheter, akademi och näringsliv. 

 

Tid: 7 oktober, kl. 10:00 – 15:00 

Plats: Digitalt via Zoom

 

Social Innovation i Norr är en mötesplats i form av en årlig konferens som tillsammans organiseras av Mötesplats Social Innovation vid Umeå universitet och Luleå tekniska universitet samt Coompanion i samarbete med kommunerna i Umeå, Skellefteå och Luleå. 

Detaljer

Datum:
7 oktober 2020
Webbplats:
http://socialinnovationinorr.se

Arrangör

Mötesplats Social Innovation, Umeå universitet, Luleå tekniska universitet samt Coompanion