Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Rapport-lansering: Eko-sociala interventioner i Malmö

16 juni 2022 kl 11:0012:00

Den 16 juni lanserar vi tillsammans med Institutet för hållbar stadsutveckling i Malmö (ISU) den tredje rapporten i ISUs rapportserie: Eco-social interventions in Malmö – Capturing the “How” of Sustainable Urban Development.

Rapporten är skriven av Erin Kennedy Tsunoda, doktorand vid Lunds universitet och projektassitent vid Malmö universitet och Carin Björngren Cuadra, professor i socialt arbete vid Malmö universitet och gränsgångare på ISU. Rapporten bygger på en forskningsstudie där konceptet eko-sociala interventioner utforskas.

I rapporten identifierar och kartlägger forskarna eko-sociala interventioner i Malmö. De listar också vilka hinder som aktörerna bakom interventionerna möter samt vilka former av stöd som behövs för att de ska kunna driva sina verksamheter vidare. Rapporten innehåller rekommendationer för praktiken och för framtida forskning.

Under lanseringen presenterar författarna rapporten. Efter finns tid för frågor och mingel. Vi bjuder på dryck och lättare tilltugg. Rapportlanseringen arrangeras på engelska, är kostnadsfri och öppen för alla.

Välkommen!

ANMÄLAN

Detaljer

Datum:
16 juni 2022
Tid:
11:00–12:00
Evenemang Taggar:

Plats

Storm, Malmö universitet, Gäddan, Citadellsvägen 7
Citadellsvägen 7
Malmö, Skåne Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://storm.mau.se/en/storm-innovation-hub/