Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hur skapar vi samarbeten mellan idéburen och offentlig sektor?

9 mars 2020 kl 12:0016:00

Inkludera jobbar med starka sociala innovationer som utvecklats på gräsrotsnivå. Tillsammans med entreprenörerna bakom dessa bygger vi finansiellt hållbara och skalbara organisationer. Inkluderas mål är att nya idéer ska bli nationella lösningar och det sker i huvudsak genom samarbeten med offentlig sektor.

Varmt välkommen till ett inspirerande och lärorikt rundabordssamtal. Tillsammans fördjupar vi oss i hur starka samarbeten mellan offentliga aktörer och sociala aktörer kan byggas. Medverkar gör beslutsfattare från offentlig sektor liksom representanter från sociala organisationer.

Inkludera har sedan 2012 skapat över 100 samarbeten, och de sociala organisationer Inkludera stöttar har i år avtal med 80 unika kommuner och stadsdelar. Bland Inkluderas sociala organisationer finns Kompis Sverige, Idrott utan gränser, Tjejers rätt i samhället (TRIS) och Maskrosbarn. Under samtalet delar vi vår kunskap och erfarenhet. På plats finns också verksamheter och förvaltningar som har ingått samarbeten, och som kommer att dela hur de gått tillväga – och varför samarbeten mellan offentlig och idéburen sektor är så viktigt.

Platserna är begränsade och riktar sig främst till beslutsfattare från offentlig sektor. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta olle.jonsson@su.se

Aktiviteten sker inom ramen för en regional kraftsamling med fokus på social innovation.

Detaljer

Datum:
9 mars 2020
Tid:
12:00–16:00

Plats

OpenLab
Valhallavägen 79
Stockholm,
+ Google Map