Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Future-making Academy – att läsa framtider för samhällsförändring

14 februari kl 15:0013 april kl 19:00

Future-Making Academy
Arbetar du med samhällsförändring? Kanske är du tjänsteman inom kommun eller region, lärare, aktivist, arbetar på NGO eller som konstnär. Vill du fördjupa din kunskap och reflektera tillsammans med andra?

Future-making Academy på Malmö universitet är ett nytt initiativ där vi bjuder in till en läsecirkel med fokus på komplexitet, framtidsskapande och samverkan. Syftet är att tillgängliggöra forskning, fördjupa och ge utrymme för att undersöka och diskutera hur tankar och idéer ur de texter vi läser kan ha resonans i den egna verksamheten.

Läsecirkeln hålls under fyra tillfällen:

  • Träff 1 – 14 februari kl. 15-19
  • Träff 2 – 2 mars kl. 15-19
  • Träff 3 – 23 mars kl. 15-19
  • Träff 4 – 13 april kl. 15-19

Läsecirkeln kommer att bedrivas både på svenska och engelska. Det behövs ingen specifik kompetens för att delta, utöver intresse för att läsa och reflektera. Däremot är det viktigt att kunna delta vid samtliga träffar eftersom gruppen noggrant sätts ihop för att vara en bra tvärdisciplinär reflektionsmiljö.

Plats: Första träffen hålls på Niagara, på Malmö universitet. Exakt lokal meddelas senare och resterande tre träffar bestämmer vi tillsammans lämplig plats för! Är du intresserad? Skicka oss några rader om vem du är och varför du skulle vilja delta.

Sista anmälningsdag 15 januari.

Future-making Academy arrangeras av forskningsplattformen Collaborative Future-Making vid Institutionen för konst, kultur och kommunikation (K3) på Malmö universitet i samarbete med Mötesplats Social Innovation och med hjälp av Pernilla Glaser.

Detaljer

Börjar:
14 februari kl 15:00
Slutar:
13 april kl 19:00
Webbplats:
https://future-making-academy.confetti.events/