Vill du synas och höras på SI Summit?

Vill du vara en del av och förmedla er verksamhet eller era sociala innovationer på Social Innovation Summit? Då kan det vara anledning att fundera över om ni ska medverka som utställare på konferensen. Passa på att bygga nätverk samtidigt som du visar upp dina/era tjänster och produkter.

Två utställarpaket
Som utställare väljer du mellan två olika varianter. Antingen lite större utställningsyta och två biljetter till konferensen eller lite mindre monter men desto fler utställarbiljetter, att dela ut till kunder, leverantörer och samarbetspartners. Kort sammanfattat ser det ut så här:

Paket 1: Monteryta på cirka 10 kvm inklusive 2 biljetter
Pris:10 000 kr ex moms

Paket 2: Monteryta på cirka 8 kvm och 10 biljetter till konferensen
Pris: 12 000 kr ex moms

Arrangera en egen träff
Som utställare finns dessutom möjligheten att arrangera en workshop eller en frukostträff. Lokaler finns att tillgå på morgonen, under lunchen eller sent på eftermiddagen (i Slagthuset i Malmö, där konferensen äger rum). Grundkravet är att ni själva ansvarar för träffens hela innehåll (som dock måste godkännas av SI Summit) och genomförande.

Vill du veta mer om utställarpaketen eller möjligheterna att arrangera en egen träff? Kontakta i så fall Amelie: amelie@altitudemeetings.se eller 0708-771 597.

Tillsammans skapar vi SI Summit!

Anmäl dig här till Social Innovation Summit!!
Allt om SI Summit här

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.