Två öppna frukostseminarier på Social Innovation Summit

Genusdriven social innovation – väg till jämställdhet i organisationer och samhälle
Genusperspektiv på social innovation i teori och praktik. Forskning från Luleå tekniska universitet presenteras tillsammans med praktiska exempel från Internationella Kvinnoföreningen i Malmö.

Deltagare
Malin Lindberg, Luleå tekniska universitet, Maria Pålsson, Internationella Kvinnoföreningen i Malmö, Hanna Glans, EQO Equal opportunities.

När: onsdag 25 november 08.15-09.15 
Var:
Slagthuset, Jörgen Kocksgatan 7A Malmö, lokal Veterinärens Kammare

Sista anmälningsdag är fredag 20/11. Anmäl dig här

 CrowdInnovation och CrowdLearning – med rätt verktyg blir det enkelt

Ett inspirerande frukostseminarium om CrowdLearning och CrowdInnovation. CrowdLearning används idag av FN för att nå miljontals ungdomar världen över genom mobiltelefonen, och samma metoder går att använda i alla organisationer. Få inspiration kring hur du genom enkla verktyg kan frigöra kreativiteten hos medlemmar, medarbetare eller kunder.

Deltagare
Lotta Eriksson jobbar med verktyget Innovation Loop på Edumanity. Lotta har en bakgrund inom ideell sektor med att bedriva EU-finansierade ungdomsprojekt tillsammans med kommunerna i Kalmar län, samt som kårordförande på Linnéuniversitetet.

Torvald Jacobsson är Director för TheGoals.org och är grundare till konceptet CrowdLearning. Torvald har en bakgrund på Lunds universitet där han var Director för den UNESCO-prisade Young Masters Programme. Han är även en av personerna bakom TV-serien Planeten, och har ett livslångt engagemang för miljöfrågor och utbildning.

När: onsdag 25 november 08.15-09.15
Var: Slagthuset, Jörgen Kocksgatan 7A Malmö, lokal Slagt 2

Sista anmälningsdag är fredag 20/11. Anmäl dig här

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.