Välkommen till workshop om Impact Investment i Göteborg

Datum och tid: 16 juni, 2015 kl 10-17
Plats: Torgny Segerstedtssalen, Universitetsplatsen 1, Göteborg

Det växande fältet Impact investment förändrar sättet att se på innovation och samhällsnytta. Deltagarna får en teoretiskt och praktiskt orienterad genomgång av Impact Investment samt vilka finansiärer som växer fram idag i Sverige. I samband med presentationerna ges möjlighet till diskussion utifrån de egna förutsättningarna och pågående case. Exempel på hur innovationer med inriktning på positiva samhällseffekter med ursprung i akademin har finansierat kommer också att presenteras i kombination med berättelser från finansiärer.

Workshopen är inriktad på att ge en praktisk förståelse som kan överföras till det dagliga arbetet. Målgruppen är anställd inom akademin, vid inkubatorer, näringsliv, forskningsinstitut samt myndigheter eller andra organisationer. Workshopen ger dig ett ramverk för att utföra ditt arbete på ett professionellt och effektivt sätt, samt breddar ditt nationella nätverk. Kursen är speciellt lämplig för dig som gått tidigare tillfällen med inriktning mot social innovation och innovationer inom HumSam, men förutsätter inga förkunskaper.

Kostnadsfritt för medlemmar. 1000 kr för icke-medlemmar.

Anmäl dig här

SNITTS är Sveriges branschorganisation för individer och organisationer som handgripligen och strategiskt arbetar med kunskapsutbyte och nyttiggörande av forskning.

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.