Social Innovation Summit – Anmäl dig nu!

Nu går det att anmäla sig till att delta i Sveriges nya, årliga mötesplats för social innovation. Ett särskilt Early-Bird erbjudande gäller för den som anmäler sig tidigt. Konferensen äger rum i Malmö 24-25 november och vänder sig till dig som får social innovation att hända.

KÖP BILJETT NU!

Social Innovation Summit samlar entreprenörer, förändringsagenter, innovatörer, beslutsfattare, investerare och finansiärer för att tillsammans utforska, forma och främja social innovation ur ett nordiskt perspektiv.

Bakom konferensen står Mötesplats Social Innovation vid Malmö högskola och Malmö stad med bland annat C/O Stad. Just nu erbjuds ett Early-Bird pris för den som är tidigt ute och anmäler sig via hemsidan för Social Innovation Summit.

Dynamiskt program med parallella spår
Under två dagar identifierar vi framtidsfrågor, går på tvärs över sektorer och utvecklar ny kunskap om finansiering, samverkan, policy, forskning och design för social innovation. Här möter du intressanta exempel från de som är i framkant inom området, experter från hela världen och ett dynamiskt program med spännande, parallella spår och teman som just nu är högaktuella i Sverige och globalt.

Genom Malmö stad arrangeras C/O Stad 2015 som en del av Social Innovation Summit. Här tar vi ett helhetsgrepp om framtidens hållbara stadsförnyelse och belyser miljonprogrammet som en arena för innovation och utveckling. Välkommen att inspireras, informeras, aktiveras, utmanas och överraskas!

En nationell konferens med internationell utblick
Ur ett internationellt perspektiv är det arbete som sker med social innovation i Norden av stort intresse. Vilka erfarenheter och goda exempel har vi hunnit bygga upp? Hur kan vi utveckla den nordiska sociala innovationen? Hur ser framtiden ut avseende social innovation – globalt och i Norden? Tillsammans skapar vi förutsättningar för att hitta nya, innovativa lösningar på våra mest angelägna samhällsutmaningar.

Medverkande i programmet är bland annat Katrin Stjernfeldt Jammeh, kommunstyrelsens ordförande i Malmö, Karen Wilson från OECD, Åsa Skogström Feldt från Hungerprojektet och IKEA, Sofia Appelgren från Mitt Liv, samt Pär Larshans från Ragnsells – för att nämna några.

Följ Social Innovation Summit på www.sisummit.se samt för uppdatering av program och talare.

Bidra med innehåll
Vilka frågor tycker du är högaktuella just nu inom området social innovation? Har du idéer om innehåll, talare och kreativa inslag du gärna ser på Social Innovation Summit? Tipsa oss gärna via e-post till socialinnovation@mah.se.

KÖP BILJETT NU!

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.