SI Summit 2016 – Möt våra nya talare!

Ann Mettler

Ann Mettler är chef för EU-kommissionens tankesmedja, European Political Strategy Centre. Svenska Mettler är född och uppvuxen i Malmö, men har bott och arbetat i ett flertal länder däribland USA, Grekland, Schweiz och Belgien. Innan hon tillträdde sin tjänst på EPSC, så drev hon den Brysselbaserade tankesmedjan The Lisbon Council som hon också är medgrundare till. Hon har tidigare även arbetat på World Economic Forum och som strategisk rådgivare i Washington.

Ann Mettler är en välkänd internationell talare och kommentator inom fälten innovation, ny teknologi och entreprenörskap och levererar skarpa omvärldsanalyser kring global politisk utveckling inom dessa områden.

Lisa Lindström

Lisa Lindström är VD för designbyrån Doberman, med kontor i Stockholm och New York. Hon har blivit utsedd till Årets tjänsteutvecklare och en av framtidens tio kvinnliga ledare i Sverige. Utöver att vara styrelseordförande i SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign, och UR, Utbildningsradion, är hon också utsedd till en av fyra industrirådgivare till Svenska regeringen.

På Social Innovation Summit kommer Lisa att prata om hur viktigt det är att testa, experimentera och” bara göra” för att komma fram till nya innovationer på stora samhällsutmaningar. Etablering av labb, testbäddar och designplattformar är några exempel “hur” vi kan sätta igång denna utveckling.

– Det är dags att sluta prata “om” innovation, och börja jobba innovativt istället.

Besök Social Innovation Summits hemsida om du vill veta mer om de andra talarna och årets händelse inom social innovation. Glöm heller inte att boka early bird medan de finns! Gäller fram till 10 juli. Boka biljett här.

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.