Save the date: Social Innovation Summit 24-25 November 2015

Social Innovation Summit
– Shaping a Nordic Model of Social Innovation
Malmö 24-25 November 2015

Ur ett internationellt perspektiv är det arbete som sker med social innovation i Norden av stort intresse. Inte minst för att vi har en lång historia av framgångsrik samhällsinnovation och samhällsbyggande. Men hur skiljer sig förutsättningarna för social innovation i Norden från övriga världen? Vilka erfarenheter och goda exempel har vi hunnit bygga upp? Hur kan vi utveckla den nordiska sociala innovationen? Hur ser framtiden ut avseende social innovation – globalt och i Norden?

Till Social Innovation Summit bjuder vi in alla som får social innovation att hända i Sverige – beslutsfattare och i alla sektorer, entreprenörer, förändringsagenter, innovatörer och investerare och finansiärer. Vi delar delar erfarenheter och kunskaper, utforskar de mest intressanta exemplen i Sverige och utomlands, ökar förståelsen för de nordiska förutsättningarna, formar nya initiativ, umgås och skapar långsiktiga relationer. Vi kommer ha en mängd spännande och nyttiga konferensinslag från en stor bredd av aktörer. Nyckelord för konferensen är dynamiskt, tvärsektoriellt, nyttigt – och innovativt förstås!

Vill du eller din organisation engagera er i konferensen? Har du förslag på tema, talare eller ämnen? Hör av dig till jan.lapidoth@mah.se

Under maj öppnar vi för föranmälan till Social Innovation Summit. Håll utkik efter mer information!

Varmt välkommen till Malmö 24-25 November 2015.

Varmt välkommen till Social Innovation Summit.

Kontakt:

Jan Lapidoth, projektledare Social Innovation Summit

Mob: 073-331 22 22

Jan.lapidoth@mah.se

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.