Save the date: Crossing Borders

Under hösten kommer seminarieserien Crossing Borders tillbaka. Temat för seminarierna är förändringsarbete i praktiken – hur gör vi för att uppnå jämlik hälsa? Boka in datumen redan nu. 

Seminarieserien Crossing Borders är tillbaka med tre nya gränsöverskridande möten. Tillsammans med forskare, tjänstemän, näringsliv och idéburen sektor diskuterar vi hur samarbete kan leda till systemförändring och en hållbar samhällsutveckling. Målet är att du som deltagare ska få de verktyg som behövs för att du och din organisation ska kunna bidra till förändring.

SAVE THE DATE:
23/9 kl. 15.00 – 17.00 Arbete och sysselsättning
22/10 kl. 13.00 – 17.00 Case: Co-Lab Lindängen
25/11 kl. 8.00 – 9.15 Hur mäter vi sociala investeringar?

Seminarierna hålls i Malmö och kommer även livesändas på webben. De är öppna för alla som arbetar med eller är intresserade av folkhälsa, att möta samhällsutmaningar, medborgarinflytande och nya gränsöverskridande former för samarbete. Den 25/11 arrangerar vi ett frukostseminarium som en del av Social Innovation Summit 2015.

Crossing Borders seminarium är kostnadsfria. Inbjudan med program kommer efter sommaren. För mer information och anmälan: Mah.se/CrossingBorders

Varmt välkommen!

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.