Geoff Mulgan till Social Innovation Summit

Social Innovation Summit samlar entreprenörer, förändringsagenter, innovatörer, beslutsfattare, investerare och finansiärer för att tillsammans utforska, forma och främja social innovation ur ett nordiskt perspektiv.

Programmet formas som en ”kunskapsbazar” under två dagar, med parallella spår som knyts ihop av gemensamma sessioner där kvalificerade svenska och internationella talare ger utblickar, delar erfarenhet och expertis.

Geoff Mulgan, vd för brittiska Nesta, är nu bekräftad som en av de internationella huvudtalarna under konferensen. Mulgan har under sin tid vid Nesta bland annat initierat flera program för investeringar och forskning i social innovation, samt drivit fram frågan om social innovation inom EU.

– Vi är jätteglada att Geoff Mulgan kommer till Social Innovation Summit. Han är en av de personer som bidragit till att utveckla området social innovation i Europa och vi är övertygade om att han kommer bidra med viktiga perspektiv, säger Hanna Sigsjö, verksamhetsledare för Mötesplats Social Innovation.

Mulgan har nyligen utnämnts till senior gästprofessor vid Harvard universitet i USA och har tidigare varit vd för Young Foundation, en ledande brittisk aktör för social innovation. Han har dessutom varit policyansvarig för premiärminister Tony Blair och grundare av tankesmedjan Demos.

Fler bekräftade talare till Social Innovation Summit är bland andra Katrin Stjernfeldt Jammeh, kommunalråd i Malmö stad, Karen Wilson från OECD, Åsa Skogström Felt från Hungerprojektet och IKEA, Sofia Appelgren från Mitt Liv, samt Pär Larshans från Ragn-Sells.

Läs om fler talare och anmäl dig till Social Innovation Summit redan idag för att få ett förmånligt Early-Bird pris.

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.