Lärkonferens 9 mars 2018

Inom ramen för projektet Social Innovation Skåne arrangerar vi för andra året en lärkonferens med det övergripande temat social innovation. Den 9 mars samlas vi för att under en heldag analysera, lära och framtidsspana kring utvecklingen av social innovation i våra projekt och i Sverige.

Temat för i år är att presentera och diskutera de verktyg och metoder som vi utvecklat för att bredda den palett av stöd och de arbetssätt som finns för social innovation. Fokus kommer att vara på HUR vi får social innovation att hända och växa och hur vi kan bygga strukturer som stödjer denna utveckling. Ta del av hur man kan arbeta med designlabb eller science shops, hur man etablerar en nod som struktur för samverkan eller hur en process för ett positionspapper kan vara nyckel till framgångsrikt samskapande.

Du hittar konferensprogrammet här 

Anmäl dig här – Begränsat antal platser!

Var: Rådhus Skåne, Västra Storgatan 12 i Kristianstad
När: fredag 9 mars kl 10-15. Vi bjuder på konferens och lunch.

För mer information: Anna Landeborg, 0702-220711, anna.landeborg@mau.se
———
Social Innovation Skåne är ett 3-årigt samverkansprojekt som har som mål att etablera en stödstruktur för social innovation i Skåne. Det är ett projekt finansierat av EU:s regionalfond och drivs av fyra organisationer: Mötesplats Social Innovation, Coompanion Skåne, Nätverket Idéburen sektor Skåne och Centrum för Publikt Entreprenörskap.

Läs mer om Social Innovation Skåne här och följ oss på Facebook och Instagram, så ses vi snart!

 

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.