Kunskapskanalen sänder från Social Innovation Summit

Kunskapskanalen är en fri public service kanal och finns i marknät, på satellit och via kabel- och bredbandsnät. De spelar in och sänder från intressanta och aktuella konferenser och seminarier.

”UR Samtiden spelar in seminariedagar som SOCIAL INNOVATION SUMMIT för att bidra till att sprida och fördjupa kunskap, även komplex sådan, om de utmaningar som samhället står inför. Tanken är dels att inspelningarna ska kunna fungera i utbildning och fortbildning inom olika yrkesområden samt vara en del av det demokratiska samtalet.”

Inspelningarna publiceras på UR play och i Kunskapskanalen och finns tillgängliga i flera år framåt.

– Det här är en fantastisk möjlighet att föra ut området social innovation till en bredare publik. Vi samlar flera olika talare som annars kanske aldrig möts, från olika sektorer och med olika perspektiv, men vars gemensamma nämnare är att lyfta fram samhällsnyttig innovation, säger Anna Landeborg, projektledare för Social Innovation Summit på Mötesplats Social Innovation.

Anmäl dig till Social Innovation Summit!

Anmäl dig här.
Vilka har redan anmält sig?

Här kan du också läsa mer om årets teman, jobb, integration, hälsa och metoder, och här kan du se vilka talare du kan lyssna på.

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.