Serie-entreprenör och expert på skalbarhet till Social Innovation Summit 2018

Det är med extra wow-känsla i kropp och knopp som vi stolt presenterar vår första talare Jeroo Billimoria; hon är serie-entreprenören som är en stjärna på skalbarhet och blivit flerfaldigt prisbelönt för hennes idéburna initiativ!

Jeroo Billimoria kommer att berätta om hur man startar, förvaltar men även lämnar sociala organisationer. Som lyssnare får du ta del lärdomar från en av världens ledande sociala entreprenörer och grundare av flera innovativa och prisbelönta organisationer. Hennes framgångsrika entreprenöriella resa visar vad det innebär att vara en mångskapande social entreprenör och hur hennes initiativ vuxit sig till globala rörelser.

Jeroo är född och uppvuxen i Mumbai, Indien och utifrån hennes erfarenhet har några av de organisationerna hon startat tagit sin form. Childline India och ChildHelpline International – är två initiativ som är en tjänst för barn att när som helst på dygnet kunna ringa en stödlinje. Det ger förutsättningar för skydd av barn och ungdomar och har blivit en global rörelse som är verksam i mer än 180 länder. Ett av Jeroos tidigare initiativ är organisationen Aflatoun, som samarbetar med globala parter för att ge social och ekonomisk utbildning till över 2 miljoner barn i 100 länder. Hon är också grundare och vd för Child and Youth Finance International, en ledande organisation där nyckeln till bekämpning av fattigdom är att människor tidigt lär sig att hantera pengar och få förtroende, kunskap och förmåga att spendera och tjäna pengar på ett ansvarsfullt sätt.

Jeroo Billimoria är även en Skoll awardee och utnämnd till Ashoka fellow av den internationella sociala entreprenörsorganisationen Ashoka och Schwab Fellow  och är i dagsläget i startfasen av sitt nionde entreprenöriella företag.

Vi har redan fler talarfantaster på gång men vi håller lite på dessa, för vad vore livet utan lite spänningsmoment.

Boka din plats till early bird-pris, kan du göra redan nu. Klicka här!

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.