Fler internationella talare bekräftade till SI Summit

Nu är ytterligare fyra internationella talare bekräftade till Social Innovation Summit. Missa inte årets event! Boka in 24-25 november i kalendern. Du kan fortfarande köpa biljetter till vårt förmånliga Early-Bird pris!

Social Innovation Summit är Sveriges årliga mötesplats för social innovation. Här samlas entreprenörer, förändringsagenter, innovatörer, beslutsfattare, investerare och finansiärer för att tillsammans hitta nya, innovativa lösningar på Sveriges mest angelägna samhällsutmaningar.

Till Social Innovation Summit i Malmö kommer Chris Sigaloff, chef för holländska tankesmedjan Kennisland där de arbetar med att utforska nya teman, utvecklar nya metoder och problemlösningar för social innovation. Sigaloff är även rådgivare för myndigheter och organisationer som arbetar med strategier för innovation, social innovation och policy.

Medgrundare till Social Capital Markets, Kevin Jones och hans hustru Rosa Lee Harden kommer med en gedigen kunskap om den globala utvecklingen av att investera i social innovation, samt kommer dela med sig av det allra senaste inom området från SOCAP15 som äger rum 6-9 oktober i USA. Jones är också grundare av Good Capital, ett riskkapitalbolag som investerar i sociala företag. Hans senaste GoodCap projekt går att läsa mer om på NeighborhoodEconomics.org.

Från Bryssel kommer Karen E. Wilson, Senior Fellow vid Bruegel – en europeisk tankesmedja med fokus på ekonomi. Wilson har dessutom arbetat för OECD sedan 2009 med policy för innovation, entreprenörskap och finans samt på senare år fokuserat allt mer på impact investment.

Fler talare tillkommer löpande, följ nyhetsflödet på www.sisummit.se samt på facebook och twitter #SIsummit15

KÖP BILJETT HÄR!!

LÄS MER OM SI SUMMIT

SI SUMMIT HEMSIDA

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.