Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Digital träff: Framtidens forskning om innovativa lösningar på samhällsutmaningar

13 maj kl 10:0012:00

digital forskarträff 13 maj
SAVE THE DATE: Mötesplats Social Innovation bjuder in till en digital träff för forskare som intresserar sig för nytänkande sätt att möta samhällsutmaningar, måndagen 13 maj kl. 10.00-12.00.

Vill du tänka tillsammans med andra forskare som intresserar sig för innovativa lösningar på aktuella samhällsutmaningar, såsom ohälsa, arbetslöshet, fattigdom, segregation och klimatförändringar? Välkommen till en nationell forskarträff där vi utbyter tankar och idéer om framtidens forskning inom området, med avstamp i teman som identifierades vid Mötesplats Social Innovation nationella forskningskonferens 2023 och andra teman som ni själva uppmärksammat i er eller andras forskning.

Mer information om talare och program kommer men anmäl dig gärna redan nu och skicka in dina förslag på teman och diskussionsfrågor.

Varför bjuder Mötesplats Social Innovation in till denna digitala forskarträff?

Mötesplats Social Innovation (MSI) är en nationell kunskaps- och samverkansplattform för social innovation. Genom forskningsbaserad kunskap och tvärsektoriell samverkan arbetar vi för att stärka social innovation som samhällskraft. MSI finns i sex regioner och vid lika många lärosäten i Sverige från Luleå i norr till Malmö i söder: Högskolan i Borås, Jönköping University, Luleå tekniska universitet, Malmö universitet, Umeå universitet och Örebro universitet. Malmö universitet är koordinerande lärosäte.

Hur deltar jag?

Denna digitala träff arrangeras måndagen den 13 maj kl. 10:00-12:00 via Zoom och du kommer att få en bekräftelse via mejlen efter att du har anmält dig. I bekräftelsen finns zoom-länken utskriven och det kommer även gå att ladda ner en kalenderfil – en så kallad ics fil – som du kan spara ner till din kalender där vi har lagt in länken till träffen.

Träffen kommer att ge utrymme för diskussioner i breakout-rooms så sitt gärna individuellt framför en dator med webbkamera för att delta fullt ut.

Bra att veta

Deltagandet är kostnadsfritt och träffen sker på svenska.

Varmt välkommen att delta!

Anmäl dig här

Detaljer

Datum:
13 maj
Tid:
10:00–12:00

Arrangör

Mötesplats Social Innovation

Plats

Digitalt i Zoom