Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Forskarträff vid Malmö universitet om New European Bauhaus

11 september kl 15:1516:30

Forskarträff
Mötesplats Social Innovation bjuder in till en träff för forskare vid Malmö universitet om New European Bauhaus, på Nereus måndagen den 11 september kl. 15:15-16:30.

”Vackert, hållbart, inkluderande” – detta är ledorden för EU:s initiativ New European Bauhaus (NEB) som syftar till att lyfta fram betydelsen av estetiska, sociala och kulturella värden i den gröna omställningen. NEB tillför en kulturell och kreativ dimension till den Europeiska gröna given och kan bidra till utveckling av tvärvetenskapliga idéer och projekt områden som hållbar stadsutveckling, hälsa och delaktighet.

Sedan 2021 är Malmö universitet officiell partner i NEB och nu bjuder Mötesplats Social Innovation in till en forskarträff om finansierings- och samarbetsmöjligheter kopplat till NEB. Träffen är också ett tillfälle att lyfta och diskutera möjliga projektidéer och samarbeten. Vid träffen medverkar bland annat samverkanskoordinator Jens Sjölander och Lars Ola Nilsson från Grants Office, och vi kommer även att få en presentation av det pågående forskningsprojektet Bauhaus of the Seas Sails, där Malmö universitet är en av de deltagande parterna.
Fika serveras.

Plats:
Träffen sker fysiskt på Nereus, hus A, våning 7, på Bassängkajen 12. Hiss finns.

Varmt välkommen att delta!

ANMÄL DIG HÄR

Detaljer

Datum:
11 september
Tid:
15:15–16:30
Webbplats:
https://forskartraff-new-european-bauhaus.confetti.events/

Arrangör

Mötesplats Social Innovation och Malmö universitet