Detta är juryn!

Vinnaren av Göran Bredinger stipendiet utses av vår jury, bestående av flera framstående och kunniga personer. Juryn kan komma att ändra sammansättning från år till år, men det viktigaste är att de som sitter med har spetskompetens kring social innovation och entreprenörskap.

Här är juryn för Göran Bredinger stipendiet 2015:
Anders Norman
Anders är VD för Almi Företagspartner Skåne sedan drygt fem år tillbaka. Den erfarenhet han har samlat på sig efter många år i bank och finansbranschen har han stor nytta av när han möter entreprenörer med spännande affärsidéer.

Eva Engquist
Eva är tidigare vice rektor på Malmö högskola och tidigare ordförande i Mötesplats Social Innovation. Hon har lång erfarenhet av arbete med innovationer kopplade till akademin.

Göran Bredinger (ordförande)
Göran är entreprenör och grundare till Göran Bredinger-stipendiet. Han har blivit utsedd till Årets Företagare i Malmö 2010, Årets Företagare i Skåne 2011 och Entrepreneur Of The Year i Sydsverige 2012.

Hanna Sigsjö
Hanna är verksamhetsledare på Mötesplats Social Innovation och har lång erfarenhet av sektorsövergripande innovationsarbete i gränslandet mellan akademi, privat, offentlig och ideell verksamhet.

Tina Rudin Kaikkonen
Tina arbetar i den privata stiftelsen Uppstart Malmö som affärsutvecklare med fokus på samhällsentreprenörskap. Hon driver just nu det nya initiativet Good Malmö tillsammans med initiativtagaren David Polfeldt, VD Massive Entertainment.

Pär Wiktorsson
Pär är grundare till Karlsson & Wiktorsson och verksamhetschef för RFSL.

Åsa Skogström-Feldt
Åsa är global president och VD för den ideella organisationen Hungersprojektet. Hon har lång erfarenhet från näringslivet och har tidigare bland annat varit på IKEA där hon har utvecklat ett initiativ för samarbete med sociala entreprenörer.


Ansökan och kriterier här

Notera återigen att sista ansökningsdag är ändrad till söndagen den 24 maj 2015 på grund av tidigarelagt juryarbete.

Relaterade inlägg

Ännu inga kommentarer, välkommen med din synpunkt nedan


Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.