Almedalen 2013

LANSERING: ABC i sociala investeringar

Publicerad 2 juli 2013 av Rebecca Lamptey

Idag lanseras en ny fickhandbok, ABC i sociala investeringar i samband med vårt seminarium i Almdalen. ABC:n lanseras både i digitalt och tryckt format. Få den i handen under vårt livesända seminarium i Almedalen kl.08 - 10 eller ladda ner den redan nu via vår hemsida.

msi_finansiering_affärsmodeller_webbFickhandboken ”ABC i sociala investeringar” handlar om sociala investeringar, något som är högaktuellt både i Sverige och många andra länder. Hur gör man sociala investeringar, vad kan man förvänta sig för resultat och finns det bra mätmetoder?

Vi har samlat några erfarenheter inom området, där mycket ännu återstår att göra. Vi hoppas att skriften kan ge bra exempel på aktiviteter, aktörer och resultat. Samtidigt vill vi efterlysa både praktiska erfarenheter och forskning inom området.

ABC i sociala investeringar kommer delas ut i samband med vårt seminarium under Almedalen, tisdag 2 juli kl.08-10 (Wisby Strand Congress & Event). Vi bjuder in till en panel med Tillväxtverket, privata finansiärer och andra experter inom området. ABC i social innovation och finansiering lanseras digitalt samt i tryckt format och är gratis.

Ladda ner ABC i sociala investeringar här

 

Följ vårt nyhetsflöde från Almedalen via vår särskilda sida för allt om Almedalen.

KommentarerDin kommentar har mottagits och kommer hanteras inom kort av vår moderator.
Kommentera